dijous, 26 de novembre del 2015

Crònica de la concentració de la plataforma CIE's No València del 24 de novembre

Leer en castellano

El passat dia 24 de novembre, com cada últim dimarts de mes, la JG(B) va participar en la concentració pel tancament del CIE de Sapadors (València) organitzada per la plataforma CIE's No València.

La concentració es va desenvolupar entre càntics pel tancament d'aquests centres i la lectura de diferents manifests que tractaven la situació internacional sobretot pel que fa als atemptats del DAESH a París i els seus diferents repercussions en occident. 
No ens cansarem d'indicar que aquest tipus de presons són estructures Estatals on els presos viuen en condicions insalubres i insegures, envoltats de violència i racisme. No oblidem que aquests presos han emigrat dels seus països natals fugint de la guerra, la fam i la misèria que són conseqüències directes del capitalisme imperialista i els seus interessos, així que els obrers tenim el deure de solidaritzar-nos amb ells, els nostres germans de classe.

Des de la JG (B), com cada mes, exigim el tancament immediat d'aquest tipus de centres que atempten contra la dignitat i la integritat física i psíquica d'una part de la classe obrera internacional i que, a més, propugnen la criminalització dels immigrants , que no fa més que invisibilitzar la lluita de classes als ulls dels obrers del país.

NATIVA O ESTRANGERA, LA MATEIXA CLASSE OBRERA!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada