dimecres, 25 de novembre del 2015

Crònica de la concentració del passat 22 de novembre contra el DAESH i per les víctimes del terrorisme

Leer en castellano

El passat 22 de novembre, la JG(B) va acudir a la concentració des del Comitè de Solidaritat amb Rojava i el Poble Kurd de València en contra dels assassinats del DAESH i en memòria de les víctimes del terrorisme gihadista.

La concentració va tenir lloc a la plaça de la Verge, a les 20:30h i es va iniciar amb el repartiment d'imatges amb el nom de diversos territoris que recentment van patir el terror del DAESH. Seguidament, es van cantar nombrosos càntics que, entre d'altres, van reivindicar la lluita exemplar del poble kurd contra aquesta massacre. A més, la concentració va comptar amb la participació de l'agrupació social i solidària València Ciutat Refugi, que va donar el seu suport a la causa contra la violència imperialista del DAESH.

En acabar, des del Comitè es va llegir un manifest que va denunciar no només aquesta violència, sinó també l'actitud generalitzada dels mitjans de comunicació davant la barbàrie terrorista. De nou, la burgesia ha demostrat de quina manera anteposa l'interès econòmic als interessos de la classe obrera internacional: no només deixa invisibilitzar per complet a les víctimes de països aliens a l'àrea d'influència occidental, sinó que a més fa servir casos com el de París per justificar la intervenció militar i econòmica en el conflicte de l'Orient Mitjà.

Des de la Jove Guàrdia (Bolxevic) condemnem totalment els assassinats del DAESH a nivell internacional i les actuacions de les potències imperialistes occidentals que tenen com a objectiu protegir els seus interessos a tota costa. Per això, vam mostrar tot el nostre suport a la lluita del poble kurd, l'únic que veritablement fa front al terror gihadista anteposant el benefici del seu poble a l'interès econòmic.


ESTAT ISLÀMIC, ESTAT FEIXISTA!

ESTAT ISLÀMIC, ESTAT TERRORISTA!

VISCA L'INTERNACIONALISME PROLETARI!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada